Sator breidt Brembo remmenlijn uit

Sator Holding heeft haar Brembo-assortiment uitgebreid. Naast de remschijven van het Italiaanse label worden nu ook remblokken, remschoenen en remschoenkits geleverd.

De Benelux-distributie verloopt via het grossiersnetwerk van Sator, Fource en Van Heck Interpieces. Bestellen kan 24/7 via onder meer mijngrossier.nl, mijngrossier.be en mongrossiste.be. In Frankrijk is Sator al gestart met de levering van Brembo, conform de begin vorig jaar ingezette strategie Good, Better, Best: het totaalaanbod onderdelen geselecteerd op kwaliteit en prijs.

Stelregel van Brembo is dat remdelen voor de aftermarket aan dezelfde specificaties moeten voldoen als die voor eerste montage. Het merk is onder meer bekend van de HC-remschijven (High Carbon) met een verhoogd koolstofgehalte; de gepatenteerde Pillar Venting-technologie; en de UV-coating als bescherming tegen corrosie. De Italiaanse remblokken zijn gehomologeerd in overeenstemming met de ECE – R90 wetgeving. Dat geldt overigens ook voor de remschoenen. “Met de huidige technologie heb je een kwaliteitspartner nodig die het complete pakket biedt”, vindt Ludo Schulpé, bedrijfsdirecteur Van Heck Interpieces (dochtermaatschappij Sator in België en Frankrijk). “In Frankrijk plukken we al de vruchten van de uitbreiding op Brembo, de eerste grossiers kunnen al garages beleveren.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.