Sator en Innovam slaan handen ineen

Sator Holding en Innovam, opleider voor de mobiliteitsbranche, zijn tot een overeenkomst gekomen over het aanbod binnen de trainingsmodule Bedrijfssupport van Automotive Academy.

Binnen de Automotive Academy zal Innovam op exclusieve basis deze trainingsmodule aanbieden. Innovam maakte al deel uit van het uitgebreide lesprogramma van Automotive Academy met de APK- en BHV trainingen. De samenwerking is reeds succesvol en met name gericht op de autotechnicus. Met de toevoeging van Innovam Bedrijfssupport heeft Automotive Academy een nog completer pakket aan diensten, gericht op meerdere disciplines binnen het autobedrijf. Het voordeel voor het autobedrijf: trainen kan snel en efficiënt op één van de zes locaties van Automotive Academy.

Alle Innovam Bedrijfssupport trainingen en diensten zijn logisch weergegeven in de catalogus ‘Automotive Academy – Innovam Bedrijfssupport’ die via de website kan worden aangevraagd.

De module Bedrijfssupport van Innovam is vooral gericht op de eigenaar van het autobedrijf. Binnen deze training wordt de focus gelegd op vraagstukken als rendementsverbetering, HRM, veiligheid, operationeel management en Wet- en Regelgeving. Onderwerpen die van belang zijn voor elke onderneming, maar dan toegespitst op het sleutelende autobedrijf. De trainingen van Innovam Bedrijfssupport kunnen met ingang van november 2016 worden geboekt via www.automotiveacademy.nl.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1834 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *