Sator introduceert Easy Airco

Met het doel om meer automobilisten voor aircoservice en aircoreparaties in de garage te krijgen lanceert Sator nu Easy Airco. Daarnaast voorziet Easy Airco in een uitgebreide airco-opleiding en helpdesk zodat de garagist in het vervolg alle aircoreparaties zelf kan uitvoeren.

De kick-off heeft op donderdagavond 12 maart bij Primaparts in Nieuwegein plaatsgevonden. Voor een geïnteresseerd publiek van 100 garagehouders heeft GMTO een technische presentatie gegeven waarbij airco-onderhoud, aircodiagnose en veelvoorkomende problemen centraal stonden.

Nadat een garagist met goed gevolg de vervolgtraining van GMTO of Auto Niveau heeft afgerond, krijgt de garage het predicaat “Qualified Airco Specialist”. Een Qualified Airco Specialist kan vervolgens zijn werkplaats aankleden met Easy Airco promotiematerialen zodat een deelnemende garagist door de automobilist als een aircospecialist wordt opgemerkt. De garage wordt voorzien van een uitgebreid pakket van Easy Airco promotiemiddelen, actie leaflets, folders en brochures, gericht op de consument.

Garantie

Een ander groot voordeel van een Qualified Airco Specialist zijn is de uitgebreide garantieregeling. Sator geeft twee jaar garantie op alle airco onderdelen uitsluitend als deze zijn gemonteerd door een Qualified Airco Specialist. Deze wordt alleen verleend als de correcte procedure is uitgevoerd en de monteur de juiste apparatuur daarvoor heeft gebruikt.

Tevens beschikt een Qualified Airco Specialist over het meest uitgebreide assortiment airco onderdelen in de Benelux. Er zijn meer dan 5000 producten beschikbaar. Recentelijk is het gehele Waeco assortiment daaraan toegevoegd zodat de grossiers en garagisten ook direct de beschikking hebben over alle toebehoren en accessoires die voor een professionele reparatie aan het aircosysteem benodigd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.