Schade-app van Dupont

Dupont Refinish heeft een app voor smartphones en tablets uitgebracht om schadeherstellers sneller en productiever te laten werken. Via Dupontrefinish.nl/mobile krijgen ze toegang tot onder andere de kleurendatabase en -formules, technische en veiligheidsdata, maar ook recente nieuws- en persberichten.

Kevin Torfs, specialist marketing en communicatie bij Dupont Refinish EMEA: “Omdat Dupont Refinish voortdurend gelijke tred met de technologie wil houden, hebben we hard gewerkt om ervoor te zorgen dat deze app onze schadeherstellers alles biedt wat ze nodig hebben om hun productiviteit binnen en buiten het autoschadebedrijf te maximaliseren. In een markt met zo veel concurrentie is succes alleen weggelegd voor autoschadebedrijven die openstaan voor innovatie en waarvan de schadeherstellers overal zo productief mogelijk kunnen werken.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *