Schade Centrum Biemond Hiqure gecertificeerd

Schade Centrum Biemond (SCB) in Aalsmeer is met succes gecertificeerd voor Hiqure. Met het behalen van de Hiqure certificering is SCB de eerste Erkend Mercedes-Benz autoschadehersteller in Nederland die volgens de nieuwe productnorm van branchevereniging Focwa werkt.

SCB is onderdeel van Mercedes-Benz dealer Biemond en van Wijk. Na het eerder al behalen van het prestigieuze Mercedes-Benz Service Consultancy Certificaat door de personenauto-werkplaats in Aalsmeer, is dit de volgende stap van de organisatie om zich op kwaliteit te onderscheiden van de concurrentie. Aan de certificering ging een intensief voorbereidingstraject vooraf aldus Ad Overbeek, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van het autoschadeherstelbedrijf. “We waren al gewend aan het KZS systeem en zijn vervolgens met de mensen binnen het bedrijf gaan kijken welke processen eventueel moesten worden aangepast.”

“De norm is zo ingericht dat je altijd de juiste reparatiemethode te pakken hebt. We hebben veelvuldig technisch overleg. Niet alleen met onze collega’s van de afdeling onderhoud en service, maar ook met de medewerkers van de branchevereniging. Binnen ons bedrijf wordt veel geïnvesteerd in het up to date houden van kennis, de toepassing van de materiaalsoorten en de betreffende gereedschappen die we hierbij moeten gebruiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we na afloop van het schadeherstelproces altijd kunnen aantonen hoe de herstelprocedure in zijn werk is gegaan. Want daar vertrouwen onze klanten blindelings op”, aldus Ad Overbeek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *