Schadegarant en Glasgarant vernieuwen

Om de informatievoorziening te verbeteren zijn de websites Schadegarant.nl en Glasgarant.nl vernieuwd. Naast de twee consumentenwebsites is er een aparte Exchange-website ontwikkeld, speciaal voor de partijen die samenwerken of willen gaan samenwerken met de stichtingen.

Op Exchange.nl is voortaan informatie te vinden over bijvoorbeeld de werkwijze en gedragsregels, de aanmeld- en wijzigingsformulieren, maar ook het laatste nieuws uit het systeem Explain. Om toegang te krijgen tot de eigen Exchange-dossiers dient voortaan eerst naar de website genavigeerd te worden, om daar in de afgeschermde omgeving bijvoorbeeld de eigen dossiers te kunnen bewerken.

Voor gebruikers van een smartphone zijn er ook mobiele versies van de twee consumentenwebsites ontwikkeld. Hiermee kan eenvoudig een Schadegarant- of Glasgarant-hersteller in de buurt gevonden worden. Voor beide websites zijn tevens QR-codes ontwikkeld. Deze kunnen bijvoorbeeld op groene kaarten toegepast worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.