Seat-dealeraward voor De Groot Autoservice

De Groot Autoservice in Meerkerk is de beste Seat-dealer van Nederland en heeft hiervoor de One Seat Dealeraward 2011 ontvangen. Met deze onderscheiding belonen fabrikant en importeur de dealer voor zijn prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en verkoopaantallen.

Directeur Sjaan de Groot: “Ons geheim? De verwachtingen van onze klanten overtreffen. Dus je werk altijd goed doen. Maar ook het scheppen van een huiselijke sfeer, waar klanten zich direct thuis voelen. Ook krijgen wij van onze klanten veel positieve reacties op onze openingstijden van 8.00 tot 20.00 uur.”

Schoonzoon Sjoerd van der Leeden vult hem aan: “Onze kracht zit in onze medewerkers, in de showroom, achter de balie en in de werkplaats. Uiteraard volgen zij ook alle trainingen die Seat-importeur Pon aanbiedt.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.