Autobedrijf Van Mossel is door importeur Pon’s Automobielhandel uitgeroepen tot Seat-dealer van het jaar 2023. Ook Van den Brug, Pon Dealer en Vallei Auto Groep vielen in de prijzen.

Als onderdeel van de jaarlijkse competitie worden alle Seat-dealers beoordeeld op hun prestaties op het gebied van onder meer sales, service, marketing en klanttevredenheid.

Meer prijzen

Er vielen meer Seat-dealers in de prijzen. Vanwege uitstekende prestaties op het gebied van klantentevredenheid en topprestaties qua verkopen werd Van den Brug uitgeroepen tot salesdealer van het jaar 2023. 

Pon Dealer ontving de award voor servicedealer van het jaar vanwege zijn hoge serviceniveau, wat tot uiting kwam in een zeer hoge tevredenheidsscore van klanten. Daarnaast wist Pon Dealer fors meer Seat-klanten naar de werkplaats te trekken.

Vallei Auto Groep onderscheidde zich afgelopen jaar in positieve zin vanwege haar marketingactiviteiten en werd daarvoor beloond met de titel Marketingactie van het Jaar 2022. 

Het dealerbedrijf ontving de award vanwege de creativiteit vanuit de strategie ‘Beat the Expected’. Vallei Auto Groep ging een samenwerking aan met het Festival Heideweken en bedacht daar een winactie omheen, die zorgde voor lokale awareness voor het merk SEAT en de modellen, meer en nieuw bereik en interactie met de doelgroep, zowel on- als offline.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties