Sinds kort heeft Kavo Parts onderdelen voor luchtvering voor alle automerken in het assortiment opgenomen. Reden is dat in steeds meer auto’s de traditionele vering met schokdempers wordt vervangen door elektronisch regelbare luchtvering.

“Eén van de meest voor de hand liggende voordelen is dat luchtvering zorgt voor een soepelere rit. Zo is een luchtveer veel soepeler dan een stalenveer, daarbij is lucht samendrukbaar, de hydraulische vloeistof in een schokdemper is dat aanzienlijk minder”, legt Patrick Stormmesand uit, salesmanager bij Kavo Parts.

Betaalbaar

“Momenteel is goed betaalbare luchtvering amper verkrijgbaar op de aftermarket, het vervangen van luchtvering in een OEM-systeem kan leiden tot hoge kosten wanneer het onderdeel niet gemakkelijk verkrijgbaar is. We zagen al een tijdje dat luchtvering gewild was voor het luxere segment auto’s en SUV’s, maar deze trend zet zich nu ook voort in het middensegment. We verwachten dat de vraag naar luchtvering steeds meer zal toenemen. Omdat we onze klanten een compleet en betaalbaar aanbod willen blijven geven in schokdemping is het opnemen van luchtvering in ons assortiment een logische stap. We hebben daarom zowel veerbalgen als veerpoten standaard op voorraad liggen”, aldusPatrick Stormmesand.

Volumes

Volgens Patrick Stormmesand is er vanuit de markt steeds meer vraag naar luchtveringen tegen concurrerende prijzen: “We zijn al sinds 1986 leverancier van auto-onderdelen en hebben in die jaren relaties opgebouwd met de beste fabrikanten die in hoge volumes kunnen leveren. We zijn daarom in staat om altijd hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen te bieden en kunnen daardoor snel inspelen op de wensen van onze klanten”.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties