Sikkens kleuren-app succes

De app Imatchcolor van Sikkens is binnen één jaar meer dan 10.000 keer gedownload. Met de smartphone-applicatie hebben gebruikers toegang tot het Mixit Online-kleuropvraagsysteem van Akzo Nobel.

De app is vanaf nu ook beschikbaar in het Frans, Nederlands, Zweeds en Koreaans. Imatchcolor is inmiddels ook beschikbaar voor Android-telefoons en binnen enkele weken ook voor de meeste Blackberry’s.

Ben Zweers, directeur kleurenmarketing: “Om de beschikbaarheid van Mixit Online in andere talen te versnellen, maakt Akzo Nobel gebruik van een nieuw vertaalplatform. De komende maanden komen via dit nieuwe vertaalproces nog meer talen beschikbaar.” Mixit Online is bedoeld om onze klanten een concurrentievoordeel te geven.

Steeds meer bedrijven kiezen voor producten van Sikkens. Zo zijn sinds de introductie tijdens de Autoprofessioneel en Schadeherstelvakbeurs in maart bijna tachtig schadeherstelbedrijven overgestapt op Sikkens Autosurfacer UV.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.