Sinatec breidt uit met TPMS-sensorventielen

Sinatec Europe heeft na de introductie van de laatste productlijn Unimotive Premium Fasteners, haar assortiment uitgebreid met een complete lijn TPMS-sensorventielen. De lijn bestaat uit een complete range OE-kwaliteit ventielen voor de aftermarket, die via grossiers geleverd kunnen worden.

“Naast de sensoren zijn ook de servicekits opgenomen in het assortiment, die nodig zijn om sensorventielen te onderhouden. In deze autospecifieke sets zitten de onderdelen die gedurende het berijden van het voertuig kunnen verslijten en tijdig vervangen dienen te worden”, legt Gijs Jespers van Sinatec Europe uit. Ook is de verschillende activatie- en testapparatuur opgenomen in het assortiment. Deze zijn nodig om een sensorventiel te (de)activeren.

Sinatec zal vanaf september ook trainingen gaan verzorgen die meer inzicht bieden in de wereld van de TPMS-ventielen. Het bedrijf is exclusief distributeur van Sinatec Automotive Components en Unimotive Products. Zij specialiseert zich in de toelevering naar de grossier en haar inkooporganisatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *