SKF is Leverancier van het Jaar

SKF is recent op het internationale Group Auto-congres in Barcelona verkozen tot Leverancier van het Jaar 2010. SKF laat onder meer Bosch, Valeo, Federal Mogul, Johnson Controls, TRW, Shell en Sogefi achter zich.

Na verschillende deelnames in de afgelopen tien jaar wordt SKF hiermee voor het eerst door Group Auto International (GA) onderscheiden als beste leverancier op het vlak van onder andere kwaliteit, productassortiment, beschikbaarheid, marketing en technische ondersteuning. De 23 Europese GA-leden, inclusief GA Brazilië, kwamen tot de conclusie dat SKF in 2010 het beste heeft gepresteerd.

Ralf Feix, verkoop- en marketingdirecteur van SKF Automotive Aftermarket Europe: “Dit is een van de meest begeerde onderscheidingen in de automotive aftermarket. Het bewijst dat SKF zich inspant om voortdurend te zoeken naar verbetering, kwaliteitsvolle OE-onderdelen te leveren en te streven naar excellentie in product- en dienstinnovatie.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.