Spotters en uitdeukstations op Autoprofessioneel

De Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem start volgende week dinsdag 6 maart en ook MSH Equipment uit Zwaagdijk Oost is erbij. Zij presenteert onder meer de Gyspot Pro 230 en 400 van GYS, een spotter die voorzien is van twee laskabels en een massakabel. Daarnaast zal de complete vernieuwde van lijn spotters en uitdeukstations te zien zijn.

Voor het uitdeuken van staal levert GYS vier verschillende basissets, die zowel in 230V als 400V leverbaar zijn. Daarnaast is er de keuze van de spotter, de gewone uitvoering met één laskabel of de Pro-uitvoering met twee laskabels.
Ook voor het uitdeuken van aluminium is er een nieuwe spotter, de Proliner ALU FV. Deze spotter heeft een nieuw pistool dat automatisch werkt. Schakelaars zitten er niet op.
Om de lijn te compleet te maken is er ook nog een combinatiespotter. Met de Gyspot Combi 230 Pro kan zowel aluminium als staal uitgedeukt worden. De spotter heeft maar liefst drie pistolen, twee voor staal en een voor aluminium. De Gyspot Combi 230 Pro kan ook als compleet uitdeukstation geleverd worden.

Naast de spotters is ook de trekunit nieuw. Deze is voorzien van een dorpelklemsysteem waarbij de trekunit snel geplaatst kan worden en zich afzet tegen de dorpelrand. Met behulp van de GYS spotter worden er speciale uitdeukringen op een lijn van bijvoorbeeld een dorpelrand of stijl gelast. Door de uitdeukringen wordt een pen en trekhulpstuk geplaatst. Met de hydraulische pomp van vier ton kan er krachtig getrokken worden en is ook een schade aan een stijl of dorpelrand snel hersteld. Dankzij de kettingrol kan er onder allerlei hoeken en op verschillende hoogtes getrokken worden.

MSH introduceert daarnaast een nieuwe ponsklinknagelmachine. Deze is zowel op een accu als op perslucht leverbaar. Autofabrikant BMW is onlangs begonnen met de introductie van een klinknagelverbinding. MSH speelt hierop in.

Lees hier meer nieuws over Autoprofessioneel >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *