Begin dit jaar heeft Auto Totaal Service Zeist, dealer van Toyota en Kia, haar nieuwe locatie langs de A28 in gebruik genomen met een ruime showroom en een uitgebreide, efficiënte werkplaats. Autec-VLT en Plus Equipment tekenden voor de inrichting daarvan.

Met een mix van zeven tweekolomshefbruggen, twee opbouw schaarhefbruggen, drie vierkolomshefbruggen en een vierplaatsremmentestbank is er een werkplaats opgeleverd die helemaal klaar is voor de toekomst. Ook is bij de opdracht gedacht aan wielservice-apparatuur, gericht op low profile banden. De equipment is uitgerust met een automatische bandenlepel. Daarnaast heeft Auto Totaal Service Zeist een 10-jarige onderhouds-, hercertificerings-, en garantieovereenkomst afgesloten op alle Autec-VLT producten.

Overigens heeft de equipmentleverancier nieuwe schaarhefbruggen in het assortiment opgenomen. In de werkplaats van Auto Totaal Service Zeist is hiervan één van de hefbruggen voor het eerst geïnstalleerd, te weten de opbouw schaarhefbrug ASLT3508. Met een lage oprijhoogte van 115 milimeter, extra lange cilinders en duurzame glijblokken, is deze hefbrug breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden.

Deze hefbrug wordt door Autec-VLT op de komende Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem gepresenteerd.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties