Staadegaard Automotive neemt AMA-AMBAG over

Grossiersorganisatie Staadegaard Automotive B.V. uit Uden neemt AMA-Ambag over. AMA-Ambag heeft vestigingen in Arnhem, Andelst en Nijmegen. Verdeeld over de vestigingen zijn momenteel 30 medewerkers werkzaam. AMA-Ambag blijft voorlopig opereren onder de eigen naam en identiteit.

De broers Eric en Bert van der Linden van AMA-Ambag hebben zich gecommitteerd en zullen het verkoopmanagement voor hun gaan rekening gaan nemen.

“Een veranderende markt als deze vereist initiatief en innovatie. Met Staadegaard Automotive staan we sterker. Wij vertrouwen op een succesvolle samenwerking, waarbij wij alle tools in huis hebben om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”, aldus Eric van der Linden.

Volgens Simon Staadegaard betreft het een strategische overname, waardoor de marktpositie
van Staadegaard Automotive in de regio Gelderland wordt versterkt en verdere groei kan worden gerealiseerd. Staadegaard Automotive is sterk vertegenwoordigd in Noord-Brabant, Zuid-Gelderland en Overijssel. Doordat AMA-Ambag en Staadegaard beiden opereren als AD Grossier en Bosch First Supplier, zijn er duidelijke synergievoordelen te behalen. Met de samenvoeging ontstaat een grossiersorganisatie met 16 vestigingen en meer dan 160 medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.