Stalenvelgenonline.nl van start

Bandengroothandel Noord Holland Banden is onlangs gestart met de website Stalenvelgenonline.nl, om het bestellen van de velgen makkelijker te maken. De webshop is een initiatief van Wout Verburg en Sandor Dubbeld en richt zich met name op autobedrijven.

Sandor Dubbeld algemeen directeur Stalenvelgenonline.nl: “Met de website hebben we nu een middel in handen, waarmee we vooral landelijk de garagist kunnen en willen bereiken. Dat is onze doelstelling. Uiteraard kunnen consument ook bij ons bestellen.”

De nieuwe speler zegt het grootste assortiment in Nederland te hebben en hanteert een levertijd van maximaal twee tot vijf werkdagen. “Doordat de stalen velgen vanuit meerdere opslagdepots uit heel Europa komen, is de beschikbaarheid en een korte levertijd gewaarborgd”, aldus Dubbeld.

Garagisten krijgen een persoonlijke kortingscode als ze contact opnemen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *