Stapsgewijze diagnose met Haynespro Vesa

Haynespro heeft de Vesa-module gelanceerd voor stapsgewijze diagnose voor de controle van elektronische componenten. Het concept werkt één op één samen met de Mooshimeter, die via crowd-funding in de markt wordt gezet.

“Met een multimeter en Haynespro’s Vesa-software wordt de technicus stap voor stap begeleid door een diagnoseproces van alle elektronische componenten en de daaraan gerelateerde set foutcodes. Het Proof of Concept, met de Mooshimeter bluetooth multimeter, biedt daarbij nieuwe voordelen”, aldus Peter van der Galiën, directeur internationale marketing en sales bij Haynespro.

In eerste instantie wordt het optimale diagnoseproces bepaald door het invoeren van één of meerdere foutcodes. Op basis van de uitgevoerde metingen wordt het proces constant verfijnd tot het defecte component is gevonden. Op de laatste generatie Bluetooth multimeters, zoals bijvoorbeeld de Mooshimeter, wordt de informatie niet langer getoond op de meter zelf, maar wordt het rechtstreeks geïntegreerd in de Haynespro software.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *