Stertil neemt servicedienst Van Zetten over

Stertil neemt de servicedienst over van het ruim zestig jaar oude Van Zetten Hefbruggen uit Zuid-Beijerland. Dat bevestigt Gerrit Jan Kamphuis, directeur van Stokvis Service in Kootstertille.

Het gaat om vier medewerkers die de overstap naar Stokvis Service maken. Kamphuis: “Wij zijn niet alleen marktleider als het gaat om de service van werkplaatsapparatuur en in het bijzonder hefbruggen, maar we groeien ook nog eens sterk.”

Door de overname telt Stertil Service nu 82 medewerkers. Van Zetten Hefbruggen gaat onder leiding van Nettie van Zetten verder als verkooporganisatie en revisiebedrijf van hefbruggen. Installatie en onderhoud zullen voortaan in samenwerking met Stertil Service worden uitgevoerd.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.