Stolk nu officieel directeur ABS Autoherstel

Nico Stolk is per direct benoemd tot directeur van de schadeketen ABS Autoherstel en volgt Wijnand Mebius op, die eind vorig jaar bij de keten vertrok. Stolk was sindsdien als ad interim aangesteld, maar is nu officieel directeur geworden.

Stolk trad in november 2015 in dienst bij ABS als manager commercie en operatie, kort voor het vertrek van Mebius. In december werd hij gevraagd om tijdelijk de rol van directeur op zich te nemen.

“Met de officiële benoeming kunnen we verder bouwen aan de toekomst van ABS. Er liggen veel mooie kansen voor ons en ik kan niet wachten deze te gaan benutten”, aldus Stolk.

ABS Autoherstel telt 79 vestigingen in ons land en levert behalve schadeherstel ook diensten, zoals banden, glasherstel, caravan- en camperschade.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.