Strijd barst bijna los

Nog één week en er kan gestemd worden op Aftersales Magazine als Website van het Jaar 2012. Het is de eerste keer dat het vakblad genomineerd is in de categorie Automotive, tevens als enige vakblad. Vanaf 17 september kan er gestemd worden.

“Vind jij dat Aftersalesmagazine.nl moet winnen, dan is jouw stem meer dan welkom”, aldus Jeremy Kesseler, webmaster en manager sociale media bij Aftersales Magazine. “De website kan worden beoordeeld op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Weten we de hoogste beoordeling binnen onze categorie te krijgen, dan worden we de beste website van het jaar. Echter, er is ook een populariteitsprijs voor het meeste aantal stemmen.”

Stem vanaf maandag 17 september via: Websitevanhetjaar.nl/aftersales-magazine. Kesseler: “Jouw eerlijke mening stellen we erg op prijs en we zijn benieuwd naar de gebruikerservaring van onze website.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.