Sukphal Singh terug bij LKQ

LKQ Corp heeft Sukphal Singh Ahluwalia, de voormalige eigenaar van het Britse ECP en directeur van LKQ Europe, benoemd tot lid van de board of directors bij LKQ Corp.

Singh vertrok een jaar geleden onverwacht als directeur van LKQ Europe, maar keert nu zelfs een stapje hoger terug. Hij wordt daarnaast verantwoordelijk voor de Britse LKQ-activiteiten en zal als zodanig naast Sinon Galvin en Adriaan Roggeveen binnen LKQ Europe actief zijn.

Tijdens de in september gehouden internationale vakbeurs Automechanika, maakte Singh de start van een nieuwe grossiersketen in Groot-Brittannië bekend. Hij nam daartoe een zestigtal grossiersvestigingen van het failliete Unipart over. Deze gaan met onmiddellijke ingang het netwerk van ECP in.

Sukphal Singh: “Ik ben blij weer aan boord bij LKQ te zijn en dan nu aan beide zijden van de Atlantische oceaan. Er liggen nog vele kansen en groeimogelijkheden met name in Europa op ons te wachten. Samen met de collega’s gaan we daarom hard aan de slag.”

Adriaan Roggeveen: “Ik ben erg blij met de terugkeer van Sukphal. Ik heb na de overname van Sator door LKQ altijd goed met hem samengewerkt. Hij heeft een berg aan ervaring en veel kennis van zowel de Britse als de Europese markt. Het is een goede zaak dat Sukphal terugkeert bij de groep.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.