Supply IT strikt Smart

Het Nederlandse Smart-netwerk is per direct aangesloten op Supply IT. Nadat anderhalve week geleden grote broer Mercedes-Benz al de stap maakte, heeft nu ook Smart een aansluiting gerealiseerd.

In totaal zijn er nu dertien merken en dealernetwerken aangesloten op het onderdelenbestelplatform, dat is gericht op schadeherstelbedrijven die werken met Delta/W, Eagle, Iboss, Centrum en Wincar.

Vanuit deze schademanagementsystemen kunnen de onderdelen rechtstreeks vanuit het dossier worden besteld. Bovendien kunnen onderdelenbestellingen 24 uur per dag worden gecontroleerd en worden er automatisch waarschuwingen naar zowel afnemer als leverancier gegenereerd als een order niet tijdig dreigt te worden afgewikkeld.

De netwerken van Audi, Dacia, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda en Volkswagen waren al aangesloten op Supply IT.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *