Supplyit wil standaard worden in schademarkt

Onderdelen bestel- en registratieplatform Supplyit zegt klaar te zijn om de standaard te worden in de schademarkt. Om dit doel te bereiken heeft het platform de afgelopen jaren een aantal ontwikkelingen doorlopen waarmee de basis is gelegd voor een verdere uitrol.

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat Direct Access Supplyit als een onafhankelijk onderdelen en registratie platform in de markt heeft gezet in samenwerking met een aantal volume auto-importeurs/dealernetwerken en een aantal schadeketens. In beginsel is het platform bewust eenvoudig en low-profile gehouden. Inmiddels vindt het bedrijf dat er een stevige basis staat met de ervaring die de afgelopen jaren is opgedaan met onder meer Pon, Renault, Opel, Mercedes, Fiat, Peugeot en Ford, alsmede met schadeketens als ABS, ASP, AHG en AAS.

Supplyit staat nu klaar om uitgerold te worden als brancheoplossing. Dit betekent ook dat Supplyit mogelijk onder voorwaarden zal kunnen voorzien in ruimte voor andere leveranciers dan de OEM leveranciers. Alle partijen beseffen dat, alhoewel de OEM leveringen verantwoordelijk zijn voor het grootste gedeelte van de onderdelenstroom, er ook behoefte is aan ruimte voor andere leveranciers. In overleg met de belanghebbende partijen en onder de juiste kwaliteitscondities zal Supplyit dus mogelijk ook in die behoefte kunnen gaan voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *