Swarttouw en Ames Skoda-dealer 2011

Automobielbedrijf Swarttouw in Barendrecht en Auto Ames in Gorinchem zijn Skoda-dealer van het Jaar 2011 geworden. De Zuid-Hollandse garagebedrijven zijn volgens importeur Pon Mobiel absolute toppers, vooral op het gebied van klanttevredenheid.

Uit eigen onderzoek van de importorganisatie en onafhankelijke reviews van media en consumenten blijkt dat de dealerpanden met de groene huisstijl zeer gewaardeerd worden. Om een eerlijk vergelijk mogelijk te maken bij deze jaarlijkse verkiezing, zijn de Nederlandse Skoda-dealers verdeeld in twee groepen; kleinere en grotere.

Auto Ames in Gorinchem is pas sinds begin 2010 officieel Skoda-dealer en gaat er nu al met de eretitel vandoor bij de kleinere dealers. Ook Automobielbedrijf Swarttouw in Barendrecht is uitgeroepen tot Dealer van het Jaar, maar dan bij de grotere dealers. Dit familiebedrijf bestaat al vijftig jaar, waarvan ruim twintig jaar als Skoda-dealer voor Rotterdam-Zuid, Barendrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Rhoon, Hoogvliet en Pernis.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *