Ames Autobedrijf in Dordrecht is door importeur Skoda Nederland uitgeroepen tot beste Skoda-dealer van Nederland. Daarbij is niet alleen gelet op een goede verkoopprestatie, maar ook op klanttevredenheid over de service in de werkplaats.

Ames Autobedrijf valt voor het zesde jaar op rij in de prijzen en was in 2019 voor het eerst Skoda-dealer van het jaar. Daarna volgden ieder jaar prijzen in de categorie ‘Skoda Premium Dealer’. Erik Drijver, manager van Ames Autobedrijf: “We zijn ontzettend trots dat we voor de tweede keer in vijf jaar tijd deze prestigieuze prijs hebben mogen winnen. Dit hadden we nooit bereikt zonder de steun van onze loyale klanten, en daarvoor zijn we oprecht dankbaar. Als onderdeel van onze inzet voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, steunen we ook diverse belangrijke doelen waar ons prijzengeld aan zal worden gedoneerd. De exacte bestemming van deze donatie zal op een later tijdstip worden bekendgemaakt.”

Na Ames Autobedrijf werden nog vier bedrijven uitverkozen tot Skoda Premium Dealer. Dit zijn respectievelijk Maas-De Koning, Van den Brug, De Waal Autogroep en Wealer Autogroep.

Publieksprijs

Skoda Nederland kent ook een publieksprijs toe aan de dealer met de hoogste score in klantentevredenheid. Dat is dit jaar Van den Brug in Friesland, dat bij zowel de klanten in de showroom als in de werkplaats de hoogste score van Nederland behaalde.

Groeibriljantprijs

Voor de dealer met de meeste potentie is de Groeibriljantprijs in het leven geroepen. Dit jaar wordt deze toegekend aan Skoda-dealer a-point, met vestigingen in onder andere Amsterdam en Almere. A-point laat een grote stijging in het klassement zien ten opzichte van het voorgaande jaar. De importeur heeft er vertrouwen in dat het Skoda-team van a-point alles in huis heeft om nog verder te groeien.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties