Autovakmeester is een partnership aangegaan met stichting Opkikker. Alle aangesloten autobedrijven zijn vanaf heden inzamelpunt van oude mobiele telefoons, tablets en cartridges. Door het inzamelen van deze apparaten wordt geld ingezameld om gezinnen met een langdurig ziek kind  en hun gezin een onvergetelijke dag te geven.

Bij iedere Autovakmeester-vestiging staat een inzameldoos van de stichting, waarin de klanten van het autobedrijf heel eenvoudig hun oude elektronische apparaten kunnen deponeren. De opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar de Stichting Opkikker.

Goed doel

Ton Sieljes, formulemanager Autovakmeester: “Als garageformule waarbij het autobedrijf als local hero centraal staat, wordt er in veel gevallen al flink bijgedragen aan lokale sponsoring of goede doelen. Nu werd het ook tijd om een stapje verder te gaan, naar landelijke support voor dit fantastische goede doel. Aangezien de landelijke dekking van het sterk gegroeide Autovakmeester-netwerk groot is, hebben wij gekozen voor een doel waarbij de Autovakmeesters als fysiek inzamelpunt een bijdrage kunnen leveren aan dit onwijs belangrijke werk.”

Lichtpuntjes

Ieder jaar helpt Stichting Opkikker zo’n tweeduizend gezinnen door middel van het bieden van ‘lichtpuntjes’ in verschillende vormen. “Als een gezinslid langdurig ziek is, dan kan het gehele gezin alle kracht gebruiken. Alle lichtpuntjes zijn dan superbelangrijk, zodat gezinnen met een langdurig ziek gezinslid weer de kracht vinden om door te gaan. Dus verzorgd onze stichting ontspannen én spannende dagjes uit voor het zieke kind en het gezin. Het is geweldig om deze samenwerking aan te gaan met Autovakmeester. Op die manier kunnen wij nog meer gezinnen helpen in de toekomst”, aldus Sebastiaan Huijsmans, coördinator fondsenwerving van stichting Opkikker.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties