TBA importeur Wigam

Vanaf 1 juli heeft Technisch Bureau Andriessen (TBA) in Baambrugge de import van Wigam aircoservice apparatuur weer op zich genomen. De afgelopen twee jaar is het merk door Oskamp Equipment vertegenwoordigd geweest. Door het faillissement heeft Wigam besloten om TBA als exclusieve distributeur voor Nederland aan te wijzen.

Voor TBA is de aircoservice apparatuur van Wigam niet onbekend. In de periode 1997 tot 2010 is de distributie al door TBA verzorgd en zijn er enkele honderden units verkocht. “Met de terugkeer van het merk bij TBA is ook Harry Regterschot weer in dienst getreden als productmanager. Harry heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring op het gebied van aircoservice en is een echte specialist”, aldus Patrick Andriessen, directeur van de Andriessen Groep.

Bestaande gebruikers van Wigam-apparatuur kunnen ook bij TBA terecht voor het onderhoud en service. “Veel van de apparatuur staat bij klanten die een uitlaatgastester van TEN hebben. Jaarlijks bezoeken wij deze klanten voor de kalibratie van hun uitlaatgastester. Nu kunnen wij deze service en onderhoudsbezoeken dus combineren.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *