Team Voorthuizen wint Maxxis Scan Covery Trial

Jan Pieter Coppoolse en Jaap Visser van team Voorthuizen zijn met een Ssangyong Korando de grote winnaars geworden van de tweede Maxxis Scan Covery Trial. Met 136 strafpunten hebben ze de andere zestig teams ruimschoots achter zich weten te houden.

De tocht voerde de deelnemers in een week naar de poolcirkel en terug, ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw en ijs en temperaturen die daalden tot zo’n min 30 graden Celsius. Na de start op 6 januari reden de deelnemers in 24 uur door Duitsland en Denemarken, Zweden en Noorwegen. Een loodzware monsteretappe, waarbij een aantal teams van de weg raakte door gladheid en vermoeidheid.

“Het gaat bij de Scan Covery Trial om drie zaken: goed navigeren, een goede wegligging van de auto en veel comfort, om onder die zware omstandigheden je toch lekker te blijven voelen”, aldus John van Beek.

Feike van den Oever, algemeen directeur van Ssangyong Motors Benelux: “Ik feliciteer onze beide equipes, Jan Pieter Coppoolse-Jaap Visser en John van Beek-Menno Hogetoorn, met hun fantastische prestaties. Na het succes van vorig jaar, toen een Korando de barre tocht zonder problemen volbracht, hadden wij dit jaar de lat hoger gelegd en wilden wij met twee goed geprepareerde Korando’s gaan voor een topklassering. Maar een overwinning, dat overtreft zelfs onze verwachtingen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.