Techno en Adecco bundelen krachten

Techno Benelux heeft het productaanbod verder uitgebreid door een verregaande samenwerking met Adecco Group. Door de overeenkomst biedt Techno haar leden nu aanzienlijke kostenbesparingen op het inhuren van flexibele arbeidskrachten.

Techno Benelux is de inkooporganisatie achter een groot aantal autobedrijven in de Benelux en heeft nu nieuwe diensten en service aan haar pakket toegevoegd. Zo kunnen leden via de website ook een beroep doen op uitzendkrachten, detachering, werving en selectie en payrolling.
“De samenwerking biedt voordelen aan alle betrokken partijen. Wij hebben ons productaanbod in een hele nieuwe richting kunnen uitbreiden”, zegt Rudi Keppels, directeur van Techno Benelux. “Daarnaast profiteren onze leden van forse kostenbesparingen op flexibele arbeid door onze gebundelde inkoopkracht. Wij bieden Adecco Group een hele nieuwe potentiële klantengroep.”
Gezamenlijk bieden Techno en Adecco de ruim 600 bedrijven die bij Techno zijn aangesloten, belangrijke inkoopvoordelen. Adecco beschikt in Nederland over 150 vestigingen, waarmee flexibele arbeid in de regio altijd voorhanden is voor de Techno-leden.
Techno Benelux is onderdeel van Tecar International, de grootste automobiele inkooporganisatie van Europa. Met een inkoopvolume van meer dan 700 miljoen euro heeft Tecar een sterke onderhandelingspositie bij fabrikanten.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *