Teller Erkend Diagnose Partner op 41

Het loyaliteitsconcept Erkend Diagnose Partner is sinds eind vorig jaar gegroeid van 25 aangesloten garagebedrijven naar 41 nu. Op de korte termijn zullen nog meer bedrijven zich aansluiten bij dit concept.

Het concept is een loyaliteitsprogramma van grossiers die zich als leden hebben aangesloten bij Group Auto Nederland. Als Erkend Diagnose Partner wordt de universele garagist ondersteund op het gebied van vakmanschap met onder andere een aantal gratis technische diensten, e-learning, opleidingen en trainingen. “We merken dat er in de markt gewoon veel behoefte aan goede scholing is”, geeft Jan-Willem Vonk aan, marketing- en operationsmanager van Group Auto.

Verder kunnen de garagebedrijven gebruikmaken van het specialistennetwerk Diagnosexpert. Dit netwerk biedt extra ondersteuning op het gebied van autotechniek. De Erkend Diagnose Partner ontvangt geen marketingondersteuning, zoals dit bij de formule Carxpert wel het geval is.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.