Tesla kan ook bij Fastned terecht

Fastned is druk bezig om deze maand op alle vijftig laadstations adapters te plaatsen voor Tesla’s. Hiermee kunnen dan ook Teslarijders snel opladen via het netwerk van Fastned. De eerste adapters worden vanaf vandaag geplaatst.

Er rijden op dit moment zo’n 5000 Tesla’s rond in ons land en dat aantal groeit hard. “Tesla rijders krijgen er op deze manier in één klap vijftig snellaadstations bij in ons land. Ze hoeven niet meer om te rijden om snel te kunnen laden. Dat scheelt tijd en gedoe”, aldus Michiel Langezaal, ceo van Fastned.

“Goed initiatief”, aldus Vincent Everts, Tesla rijder en bestuurslid Vereniging Elektrische Rijders. “Met deze ChadeMo-adapter kan ik als Tesla rijder nu overal in Nederland terecht. Wanneer de accu leeg raakt is er altijd wel een station in de buurt.

Tesla zelf heeft zeven bestaande supercharger locaties.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.