Tesla opent servicecentrum in Amsterdam

Tesla heeft in Amsterdam Zuid-Oost een nieuw servicecentrum geopend. Tesla Zuid-Oost zal klanten meer ruimte bieden voor service, beschikt over superchargers en geeft nieuwe klanten de mogelijkheid om Model S te ervaren.

Tesla Zuid-Oost is de thuisbasis van een van de grootste Tesla Service Centers in Europa, met 29 Service Bays, met daarin geavanceerde service faciliteiten geïntegreerd voor alle modellen. Eigenaren in de buurt kunnen ook gebruik maken van een Valet Service. Of ze nu thuis of op het werk zijn, hun auto’s kunnen zonder zorgen worden vervangen door een Model S leenauto en weer omgeruild worden zodra de werkzaamheden afgerond zijn. Er wordt voor deze service geen extra kosten in rekening gebracht.

Amsterdam Zuid-Oost huisvest ook de laatste aanvulling op het Europese supercharger netwerk. Tesla superchargers laden de batterij op tot ongeveer de helft in slechts 20 minuten. Er staan acht superschargers op de nieuwe locatie, inclusief een 24/7 Drivers Lounge, die te allen tijde comfort biedt aan reizigers die gebruik maken van het gratis reizen over lange afstanden. Tesla Zuid-Oost zal ook dienen als een nieuw Europees kantoor, waar Tesla teams klanten in heel Europa ondersteuning bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *