Texa airco bij Amtech

"Met ingang van deze maand zijn wij de exclusieve vertegenwoordiger van het nieuwe gamma aircomachines van Texa, de Italiaanse fabrikant van aircoservice- en diagnoseapparatuur", meldt directeur Frans Brouwer van Amtech Equipment International uit Almere.

Tot voorheen was Amtech de nationale distributeur van Ecotechnics, maar die voeren sinds enige tijd een distributie- en productbeleid waarin Amtech zich niet langer kan vinden.

"Voorafgaand aan Autoprofessioneel in Gorinchem en Autovak RAI zullen we volgend jaar een grote distributors meeting organiseren, waarbij we zoveel mogelijk relaties willen informeren over het hoe en waarom. Eén ding is zeker, ik durf te stellen dat we de meest moderne en efficiënte lijn aircoservice voor de toekomst in huis hebben gehaald. Bovendien zijn de machines qua database voorzien van vele taaloplossingen, zodat ook het groeiende potentieel aan allochtone ondernemers en monteurs hier zijn voordeel mee kan doen."

Lees het hele artikel in Aftersales Magazine 10, pagina 50.

[responsive-video identifier=”BZwso_iDQNI”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *