Theo Fledderus voorzitter BOA?

Het bestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven (BOA) heeft de 56-jarige Theo Fledderus unaniem voorgedragen als opvolger van voorzitter Bertho Eckhardt. De algemene ledenvergadering stemt in augustus over haar nieuwe voorzitter.

Fledderus heeft zijn sporen verdiend als bestuurder, manager en adviseur van tal van maatschappelijke organisaties. Zo was hij onder meer directeur Verkeer & Waterstaat van de provincie Drenthe, algemeen directeur van sportkoepel NOC NSF, adviseur van verschillende organisaties in de overheids-, sport- en advieswereld en hij vervulde meerdere commissariaatposities. Momenteel is Fledderus algemeen directeur ad interim van de Judobond Nederland.

Fledderus: “Maatschappelijke organisaties ondernemender en bedrijfsmatiger maken en bedrijven helpen hun maatschappelijke impact te versterken: dat is wat ik kan en boeiend vind. Het voorzitterschap van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven spreekt me aan. Het is een wereld van nuchtere, maar enthousiaste ondernemers. Ze moeten en willen hun positie versterken en ze willen dit doen als onderdeel van het grotere geheel van de Bovag-organisatie. Ik kan ze daar goed bij helpen.”

Eventuele tegenkandidaten voor het voorzitterschap kunnen zich tot twee weken voor de algemene ledenvergadering schriftelijk melden. De wisseling van de wacht vindt plaats tijdens het jaarcongres op 2 oktober in Den Bosch.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *