Thomas Edens in directie VWE

De 34-jarige Thomas Edens is onlangs aangetrokken als directeur Business Development bij VWE Groep. Het gaat om een nieuwe functie, waarin hij op 15 november start.

Edens wordt binnen VWE Groep verantwoordelijk voor de ontwikkeling van vernieuwende concepten. Een belangrijke rol omdat VWE Groep voor de komende jaren een ambitieus groeipad wil waarmaken. Algemeen directeur Ton Vestering: “Met de kennis en ervaring van Thomas kan VWE Groep zich nog beter concentreren op het ontwikkelen van innovatieve onderscheidende producten en diensten die de autobranche gemak en efficiëntie bieden.”

De nieuwe VWE-directeur bekleedde eerder diverse functies binnen de autobranche, waarvan de laatste vijf jaar bij Rabobank Nederland als sectormanager automotive en bij Athlon Car Lease als marketing- en communicatiemanager.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *