Revisiebedrijf Perdok uit Assen is door automotive toeleverancier Denso aangesteld als eerste aircocompressor revisiepartner in Nederland. Perdok heeft speciaal voor de revisies een cleanroom ingericht en geïnvesteerd in speciale gereedschappen, testbank en training.

Volgens directeur Wimjaap Perdok worden kapotte aircocompressoren bijna altijd vervangen voor kostbare nieuwe units. “Tot nu toe was het reviseren van aircopompen niet mogelijk. Een nieuwe compressor kost gemiddeld 500 tot 600 euro en reviseren tussen de 275 en 300 euro. Door een compressor te repareren bespaart de klant vijftig procent en krijgt hij dezelfde kwaliteit en garantie. De gereviseerde aircocompressoren zijn beter dan imitatie omdat ze met originele Denso-onderdelen en specificaties gerepareerd en getest worden.”

Perdok zit volgens Wouter Passmann van Denso in een interessant gebied. “We hebben gezocht naar kandidaten en zijn via K%u1F55hne bij Perdok terecht gekomen. Behalve personenwagens richt Perdok zich ook op vrachtwagens, landbouwvoertuigen en grondverzetmachines. De revisiespecialist heeft al langer ervaring op het gebied van airconditioning en was daarom een voor de hand liggende keuze.”

De directeur verwacht in het eerste jaar van zijn partnerschap met Denso zeker 500 compressoren te gaan reviseren. Met het verkrijgen van de Denso revisieservice completeert Perdok haar Groen Label strategie voor revisie van dieselpompen, commonrail injectoren en starters en dynamo’s.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties