Thule start specialistenopleiding

Thule, de Zweedse leverancier van onder andere trekhaken, dakkoffers, dakdragers en fietsdragers, introduceert het Thule Towing Partner-programma om garagehouders op te leiden tot gecertificeerde trekhaakspecialisten.

De groeiende complexiteit van de elektronica in auto’s maakt de montage van trekhaken en de bijbehorende kabelsets steeds lastiger voor garagehouders. Gemiddeld monteert een garagehouder slechts een paar keer per jaar een trekhaak.

“Fabrikanten als Thule moeten hun verantwoordelijkheid nemen en er alles aan doen om de montage van trekhaken en kabelsets foutloos te laten verlopen”, zegt Bas Roelofs, marketingdirecteur bij Thule Towing Solutions. “Het programma maakt van garagehouders echte trekhaakspecialisten.”

Thule breidt in Nederland het netwerk van haar partners geleidelijk uit. De trekhaken zijn sinds maart ook voor grossiers via Doyen Auto verkrijgbaar. Ook Brezan verkoopt de materialen, net als Kühne Automotive.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *