Thule verkort montagetijd trekhaken

Thule breidt de bestelwebsite Thuletrekhaken.nl uit met montagehandleidingen en demofilms en wil zo de montagetijd van een trekhaak terugdringen. Daarbij is het offerte- en bestelproces eenvoudiger gemaakt.

“Het gemiddelde garagebedrijf monteert per jaar slechts een tiental trekhaken. Dit maakt dat monteurs weinig routine kunnen opbouwen. Tegelijkertijd neemt de complexiteit van auto-elektronica steeds verder toe. Systemen voor rijondersteuning als ISP, ABS en EBD vragen om steeds meer merk- of typespecifieke kabelsets. Ondersteuning van monteurs is daarmee een prioriteit van Thule”, aldus de trekhakenfabrikant.

Met het vernieuwde thuletrekhaken.nl kunnen professionals op kenteken, autotype of artikelnummer de juiste trekhaak vinden. Bij het gevonden product wordt nu ook informatie over de gemiddelde montagetijd weergegeven. “Zo maken ze een op maat gesneden offerte voor de klant of bestellen direct. Onzichtbaar voor de consument zien ze hun marge en kunnen ze hun eigen kortingsschema hanteren. Offertes worden opgeslagen als referentie en voor een compleet overzicht voor de administratie.”

Het beveiligde gedeelte geeft verder toegang tot nieuws, informatie over nieuwe producten, beelden, handleidingen en installatievideo’s. Om toegang te krijgen tot deze functionaliteiten kunnen garages een account aanvragen via de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.