Tien finalisten werkplaatsstrijd bekend

Uit 120 aangemelde bedrijven zijn tien finalisten gekozen voor De Werkplaats van Nederland. Zij zullen binnenkort een bezoek krijgen van de wedstrijdjury. De autobedrijven zullen weer beoordeeld worden op veiligheid, hygiëne, representativiteit en milieu.

Dit tien finalisten zijn in willekeurige volgorde Autoservice Stepelo uit Haaksbergen, Autobedrijf De Beemd Veldhoven, Vallei Autogroep uit Scherpenzeel, BMW Amsterdam, Autobedrijf De Beemd Eindhoven, Autobedrijf Hulst uit Staphorst, Rüttchen Bedrijfswagens Veghel, Automobielbedrijf De Koning uit Krimpen aan den IJssel, Harrie Arendsen Doetinchem en Wensink uit Emmeloord.

De jury bestaat uit Lavans, Innovam Groep, IVA-Driebergen, de Organisatie van Schoonmaakbedrijven (OSB), R&B milieu Advies en de laatste winnaar van de wedstrijd, dat is Autobedrijf Gert Mulder.

Uiteindelijk wordt de winnaar bepaald door een audit van Vianorm, de beoordeling van de jurybezoeken en het interview met de werkplaatschef/bedrijfsleider. De bekendmaking is op 2 maart 2011 in boerderij Mereveld in Utrecht.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *