Tjalling Hollander verkoopdirecteur Nissan

Tjalling Hollander is aangesteld als verkoopdirecteur van Nissan Nederland. In zijn nieuwe functie treedt hij toe tot het managementteam van de importorganisatie en zal in samenwerking met de dealerorganisatie de positie van Nissan op de Nederlandse markt verder versterken.

“Interessant om juist nu over te stappen”, aldus Hollander. “Nissan is een creatief en innovatief merk. Creativiteit is nodig om als autofabrikant het hoofd te bieden aan de vele uitdagingen op het gebied van mobiliteit die op ons afkomen. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met de Nissan-dealers om samen het marktaandeel van Nissan in Nederland te vergroten.”

Hollander heeft ruime ervaring in de autobranche, zowel binnen als buiten Nederland. Hij werkte onder meer voor diverse grote dealerorganisaties in Nederland en Zwitserland. De afgelopen jaren was Tjalling werkzaam voor Mitsubishi Motors; aanvankelijk bij de Europese tak en daarna als algemeen directeur Sales Operations bij de Nederlandse vestiging.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *