Toch weer wel een Automotive Trade Show

De Automotive Trade Show die half april in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden zou worden leek definitief gecanceld. Echter, de organisatie laat nu weten dat de vakbeurs toch doorgaat, van 7 tot en met 10 september 2015.

Het aantal inschrijvingen uit diverse marktsegmenten bleef achter bij de verwachtingen. Beursorganisator Dirk Brink: “We waren al een behoorlijk eind op streek, maar uiteindelijk hebben we in overleg met Jaarbeurs Utrecht besloten om de beurs te verschuiven naar het najaar. Compleetheid van het aanbod op de beursvloer staat bij ons voorop. Je wilt natuurlijk wel aan de verwachtingen kunnen voldoen.”

De beurs valt nu dus niet meer samen met de Auto RAI 2015 in Amsterdam. “Automotive Trade Show richt zich hoofdzakelijk op directeuren en eindbeslissers uit de automotive branche. Een doelgroep die ook de Auto RAI zal willen bezoeken”, aldus Brink.

De organisator gaat nu met de diverse bedrijven in gesprek die zich ook op Auto RAI presenteren. “Met het verschuiven van de vakbeurs hebben zij nu ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Automotive Trade Show 2015.”

De vakbeurs had vorig jaar bijna 200 deelnemers en er kwamen maar 3300 bezoekers op het event af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *