Ton Steur beste Seat-monteur ter wereld

Ton Steur is onlangs tijdens de Seat Top Service People competitie uitgeroepen tot beste Seat-monteur van de wereld. Aan de wedstrijd hebben medewerkers uit 26 landen meegedaan. Steur heeft naast de categorie Monteurs ook de overkoepelende prijs gewonnen, door de hoogste totaalscore te halen.

Als onderdeel van de 2011-editie zijn na de nationale voorrondes vier Nederlandse dealermedewerkers en één buitendienstmedewerker van de importeur afgevaardigd naar de wereldwijde finale. Deze heeft op 13 maart plaatsgevonden in het Spaanse Sitges.

Tijdens de jaarlijkse Seat-wedstrijd worden de beste monteurs, serviceadviseurs, partsmanagers en buitendienstmedewerkers gekozen uit de wereldwijde organisatie. Steur werkt als leermeester bij dealer Seat Point in Amsterdam, waar hij verantwoordelijk is voor het trainen, opleiden en coachen van de monteurs, van zowel Seat Point als de totale A-Point Groep.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.