Top Truck Nederland breidt uit

Deze maand heeft Banden en APK Centrum Jan Luikens uit Stadskanaal zich aangesloten bij het Top Truck netwerk van Group Auto. De garage beschikt over een aantal ‘drive-through’ werkplekken, waardoor iedere type vrachtwagen onder handen kan worden genomen.

Opvallend aan de werkplaats is dat voertuigen aan de ene kant het pand binnen rijden en er aan de andere kant weer uitrijden. Jan Luikens richt zich op alle voorkomende reparaties, onderhoud en APK zwaar 1 en 2. Het bedrijf richt zich ook op de onderhoudsmarkt voor bedrijfswagens en personenwagens.

Fleetmaster

Deze maand zijn er ook vijf nieuwe Fleetmasters aangesteld. Het gaat om Nillezen Internationaal Transportbedrijf in Oeffelt, Van Velthoven Internationaal Transportbedrijf in Kwintsheul, Koolwijk Logistics in Bergambacht, Combex Transportbedrijf in Eastermar en Van der Veen Transport in Sumar.

Fleetmaster is een Group Auto-concept dat speciaal ontwikkeld is voor fleetowners die uitsluitend hun eigen vloot onderhouden en repareren. Zij worden technisch ondersteund, krijgen trainingen, werkplaatssoftware en voeren gezamenlijk de inkoop.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *