Topcats aan de slag voor Huss

Uitlaatgasspecialist Topcats uit Lelystad en Huss Group uit Nuremberg, Duitsland, gaan samenwerken. Topcats zal de Huss-producten in de Benelux vermarkten en onderhouden.

Medeoprichter en directeur Henk Rens van Topcats legt het belang van de samenwerking uit: "Het productportfolio van Huss past perfect in onze strategie en versterkt onze positie als marktleider."
De markt voor uitlaatgasnabehandeling groeit nog steeds. Nieuwe wet- en regelgeving voor uitstoot- en emissie-eisen creëren mede deze groei. Roetdeeltjes die uit een verbrandingsmotor ontstaan zijn sterk kankerverwekkend. Hierdoor ontstaan over de gehele wereld wetten en regelgeving om te voorkomen dat de mens en zijn omgeving worden aangetast.

Topcats werd opgericht in 2002 en begon met katalysatoren en speciale oplossingen voor maritieme toepassingen. De Huss Groep is fabrikant van Roetilter- en Denox systemen, produceert sinds 1985 oplossingen voor uitlaatgasbehandeling van on- en off-road machines en voertuigen en heeft een eigen staalindustrie in Finland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *