Uitlaatgasspecialist Topcats uit Lelystad en Huss Group uit Nuremberg, Duitsland, gaan samenwerken. Topcats zal de Huss-producten in de Benelux vermarkten en onderhouden.

Medeoprichter en directeur Henk Rens van Topcats legt het belang van de samenwerking uit: "Het productportfolio van Huss past perfect in onze strategie en versterkt onze positie als marktleider."
De markt voor uitlaatgasnabehandeling groeit nog steeds. Nieuwe wet- en regelgeving voor uitstoot- en emissie-eisen creëren mede deze groei. Roetdeeltjes die uit een verbrandingsmotor ontstaan zijn sterk kankerverwekkend. Hierdoor ontstaan over de gehele wereld wetten en regelgeving om te voorkomen dat de mens en zijn omgeving worden aangetast.

Topcats werd opgericht in 2002 en begon met katalysatoren en speciale oplossingen voor maritieme toepassingen. De Huss Groep is fabrikant van Roetilter- en Denox systemen, produceert sinds 1985 oplossingen voor uitlaatgasbehandeling van on- en off-road machines en voertuigen en heeft een eigen staalindustrie in Finland.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
1 mei 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties