Topmec koppelt door

Vanuit de praktijk komt bij Van Heck steeds vaker de vraag binnen of Topmec doorgekoppeld kan worden aan diverse systemen voor werkplaatsautomatisering. Sinds kort werkt ook Autotaal Easy-work samen met de werkplaatstool.

De garagist kan door deze aansluiting in zijn eigen vertrouwde Autotaal Easy-work-pakket een werkorder aanmaken en hem koppelen aan Topmec. De monteur kan de werkorder nu direct op zijn tablet zien en de werkzaamheden uitvoeren. Ook kan hij indien nodig extra onderdelen voor de betreffende auto toevoegen in Topmec, die vervolgens automatisch overgenomen worden in Autotaal Easy-work zodra dit programma weer gestart wordt.

Autotaal Easy-work wordt in ruim 900 garages gebruikt. Van Heck maakte met Topmec onlangs ook een koppeling met Autoflex. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *