Topmec praat met Autoflex

Om de efficiency in de werkplaats te verhogen, heeft Autoflex een koppeling gerealiseerd met Topmec. Inmiddels zijn er zes koppelingen gemaakt en zo’n zestig aangevraagd.

De receptionist of werkplaatschef kan in de vertrouwde Autoflex omgeving een werkorder aanmaken en deze via Topmec direct doorspelen naar de monteur. In de werkorder staan de werkzaamheden omschreven en wordt vermeld welke onderdelen hiervoor aanwezig zijn of in bestelling staan. Anderzijds kan de monteur informatie, zoals extra gebruikte onderdelen, aan de werkorder toevoegen. Via Topmec beschikt de autotechnicus ook over controlelijsten en zo kunnen extra onderdelen besteld worden. De receptie kan de informatie vervolgens in de order teruglezen, extra onderdelen bestellen en de factuur hierop aanpassen.

Autoflex is een (online) softwarepakket dat ondermeer gebruikt wordt door in totaal 850 dealerbedrijven, universelen, (groot)handelaren, fleetowners en bedrijven gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van caravans, campers, heftrucks en motoren.

Bekijk hier het dossier ‘Topmec’ voor alle berichtgeving rondom de werkplaatssoftware >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.