Toyota-specialisten sluiten zich aan bij Vetos

Vetos, het overkoepelend orgaan voor Toyota-specialisten, heeft twee nieuwe leden mogen begroeten. De autobedrijven Koopman Immink en Jan Bakkes hebben zich inmiddels aangesloten. Daarmee komt de teller op 21 leden.

Kees Immink en Karl Koopman zijn voor de Toyotarijders in Noord-Holland geen onbekenden. Na eerst als werknemer bij een Toyota-dealer te hebben gewerkt, besloten de beide heren om zelfstandig verder te gaan. Gekozen werd om in Heerhugowaard het pand te gebruiken van de Fiat-dealer Bruin van Kesteren. Vanaf 1 februari zijn de poorten open van Autobedrijf Koopman Immink. Het bedrijf is gespecialiseerd in Toyota en Fiat.

Nadat eind vorig jaar het dealerschap van Toyota was gestopt, besloten de heren Rene Knapen en Berry Seegers door te gaan en hebben inmiddels het besluit genomen om zich aan te sluiten bij Vetos. Via Vetos zullen de trainingen worden opgepakt, deels in samenwerking met de Toyota-importeur en zullen de uitingen van het bedrijf binnenkort in de Vetos stijl plaatsvinden. Sinds 1 februari is men Vetos-dealer voor de regio midden-Limburg. Verwacht wordt dat het aantal Vetos-leden dit jaar zal uitkomen op 23.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.