TRW introduceert spaarprogramma

TRW Automotive Aftermarket lanceert een nieuw Europees spaarprogramma: TRW-Diamonds. Met dit web-based programma wil TRW de rechtstreekse communicatie versterken over de kwaliteit van de producten en zo meer traffic genereren voor haar distributeurs.

“We hechten veel waarde aan de kwaliteit van de onderdelen die we verspreiden op de merkonafhankelijke vervangingsmarkt”, zegt Soeren Kristensen, marketingdirecteur TRW. “De naam van het TRW-Diamonds programma is een uiting van ons kwaliteitsbeleid en van de waarde van de kortingen die we bieden binnen het programma. Elke monteur weet dat onze vervangingsonderdelen zijn gemaakt volgens de originele specificaties en originele kwaliteitsstandaarden.”

Het programma is simpel: na inschrijving via de website krijgt de deelnemer een welkomspakket met identificatie-etiketten. Samen met de flap van de verpakking van de TRW-producten, stuurt het autobedrijf de etiketten naar de distributeur. De labels worden gescand en het aantal punten wordt opgeteld bij het saldo. Via de e-mail krijgt de rekeninghouder een saldo-overzicht. De Diamond-punten zijn inwisselbaar tegen cadeaus, zoals reizen, klussen, keukengerei, vrije tijd of werkplaatsmateriaal en trainingen.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *