Turbo Direct distributeur Mitsubishi Turbocharger

Turbo Direct uit Almere is vanaf 1 januari 2013 de Nederlandse distributeur van Mitsubishi Turbocharger. Dit bedrijf produceert en assembleert turbo’s voor personenwagens en lichte bedrijfswagens van ondermeer BMW, VAG, PSA, Renault, Volvo, Jaguar en Range Rover.

Erwin Visser, mede-eigenaar van Turbo Direct: “Dat we nu ook de waardering krijgen in de vorm van een distributeurschap van een grote turbofabrikant als Mitsubishi, is helemaal geweldig.” Sander Scholten, manager Spare Parts Turbo van Mitsubishi vult aan: “De visie van Turbo Direct om voor honderd procent kwaliteit te gaan is mede bepalend geweest om hen distributeur voor Nederland te maken. De ervaring en kennis van zowel het product als de markt welke bij hen ruimschoots aanwezig is, maakte de beslissing niet moeilijk.”

Volgens collega Frans Wiegmans gaat de turbospecialist niet voor het snelle geld. “Het is geen geheim dat met revisie goed geld verdiend kan worden, maar vooral bij turbo’s gaat dat vaak ten koste van functionaliteit, kwaliteit en levensduur. Ondanks dat de huidige economische situatie de vraag naar revisieturbo’s doet toenemen houden wij vast aan onze visie. Voor personenwagens en lichte bedrijfswagens blijven wij uitsluitend nieuwe turbo’s leveren. Daarnaast blijven wij ernaar streven onze afnemers zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit kan zijn bij het stellen van de juiste diagnose of achterhalen van een schade-oorzaak, maar ook flexibiliteit in bijvoorbeeld de manier van leveren hoort daarbij.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *